Om Innehållet till din Nya Hemsida

Här kommer en kort guiding och tips till innehållet till din nya Hemsida. Tänk på att syftet med sidan är att ge ett tydligt och enkelt budskap om din tjänst, gåva eller kreativa uttryck och att man får lära känna dig lite mer!  

Kika gärna på de hemsidor som redan finns ute med andras gåvor så kan du få inspiration till hur du vill uttrycka dig!

 

Du finner dessa här. 

Kom ihåg - du behöver inte veta allt i detalj och det behöver inte vara perfekt! Du kan närsomhelst gå in på din nya hemsida och uppdatera både text och bild. Eller kontakta mig för teknisk support om du inte vill göra det själv.

Varmt Lycka till!

1) Praktisk Information

DITT NAMN

NAMNET PÅ DIN SIDA

KONTAKTUPPGIFTER

- Namn, mailadress, adress, telefonnummer

- Länk till fb/Insta/youtube som kopplas till ikoner på din sida

2) Introduktion

VÄLKOMNANDE TEXT

En kort beskrivande text på några få rader om din gåva/tjänst, företag eller kreativa uttryck som även välkomnar besökaren. 

KORT INTRO TILL DINA TJÄNSTER

- på en eller två rader

3) Om dina gåvor / tjänster / erbjudanden

Här beskriver du dina erbjudanden. Du kan ha upp till 3 kategorier. Det kan vara tre olika yoga-stilar, tre olika tårtor, tre olika prissättningar osv...

KATEGORI 1:

KATEGORI 2:

KATEGORI 3:

 

Eller så önskar du bara skriva mer om din gåva och att all info om detaljer finns på annat håll, tex på din fb eller att man kontaktar dig! 

En rekommendation är att skriva så lite text som möjligt och endast ange korta beskrivningar och praktisk information för att det ska bli tydligt och enkelt att ta till sig. Less is more!

4) Fri text om vad du vill

Här kan du skriva mer om tjänsten, vad den innebär eller om du vill dela något som är aktuellt just nu! Eller hänvisa till var man hittar mer detaljer om dina tjänster. Om du väljer att lägga till något som är aktuellt just nu - kom ihåg att du då behöver uppdatera din hemsida när datumet passerat så att inte "gammalt" blir kvar. Det är relativt enkelt men du behöver känna att du vill göra det  :) 

TIPS! för att enkelt skapa flöde om "Aktuell Information" på din hemsida utan att behöva gå in och uppdatera/redigera på själva hemsidan. För tex aktuella Events, Erbjudanden, Priser osv.

Läs mer här.

5) Galleri

Med upp till 10 bilder kan du visa mer av dina gåvor, om dig själv, eller helt enkelt vackra bilder som håller en viss essens. Du kan även lägga in en video där du berättar om dig själv eller det du ger! Bildredigering ingår inte.

6) Mer om dig!

Beskrivande text så att man får lära känna Dig mer, om din passion och kanske om varför du gör just detta!

7) Testimonials

Att dela vad andra säger om dig eller dina gåvor är en jättefin energi att ha på sin sida som skapar mer kontakt utåt. Gärna med namnet intill. Om du vill. Annars använd detta utrymmet till att lite kort dela mer om något annat!

8) Bilder

Bilderna är viktiga eftersom dom sätter både vibration och essens på din sida. Dela de bilder du älskar och som du känner speglar dig och dina gåvor. Dela gärna många så har jag mer material att leka med!

9) Sänd ditt material till mig!

När texterna och är klara - sänd dessa till mig i ett samlat dokument med tydliga rubriker. Så snart allt har landat hos mig börjar jag skapa din nya hemsida! 

Boka Samtal med mig!

Min varma rekommendation är att du går igenom text och bild INNAN vi möts för ett samtal. På så sätt har du hunnit dyka djupare in i dig själv och det du vill förmedla och får ut mer av samtalet. Ofta uppstår frågor som du då kan ta med dig och få hjälp med! I samtalet konektar vi tillsammans med essensen och det du önskar uttrycka.

Ser framemot att möta dig!

Med Kärlek

Linda